Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Kvetinovy dum / La casa de las flores S01 [WebRip][720p] = CSFD 78% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Kvetinovy dum / La casa de las flores S01 [WebRip][720p] = CSFD 78% Názov:Kvetinovy dum / La casa de las flores S01 [WebRip][720p] = CSFD 78% Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Seriál - Velikost:7.4 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2020-04-29 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner:Komedie Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky





    Jazyk : SPA [Mexiko]
    Titulky : CZE (.SRT)  |||  Kontejner :  SPA | ENG | GER | FRA | ITA | POL ... Multi ... (MediaInfo)  |||  Překlad CZ titulků : Petr Bajer
    Rok vydání : Mexiko, 2018–2020
    Žánr : Komedie
    Odkaz na ČSFD :  https://www.csfd.cz/film/643952-kvetinovy-dum/prehled/
    Odkaz na IMDB :  https://www.imdb.com/title/tt8387348/





    Tvůrci : Manolo Caro
    Režie : Manolo Caro, Alberto Belli, Santiago Limón, Yibrán Asuad
    Scénář : Manolo Caro, Hipatia Argüero Mendoza, Gabriel Nuncio, Alexandro Aldrete
    Kamera : Pedro Gómez Millán
    Hudba : Camilo Froideval, Dan Zlotnik, Maximiliano Borghetti
    Producent : Manolo Caro
    Střih : Miguel Musálem, Ricardo Poery
    Scénografie : Roxana Lojero (set dekoratér)
    Kostýmy : Natalia Seligson
    Domovská stanice : Netflix


    Hrají (Actors) : Dario Yazbek Bernal, Verónica Castro, Luis de La Rosa, Aislinn Derbez, Cecilia Suárez, Lucas Velazquez, Paco Leon, Roberto Quijano, Sofía Sisniega, Natasha Dupeyrón, Emilio Galvan, Abraham Sandoval, Paco Rueda, Eduardo Casanova, Anabel Ferreira, María León, Flavio Medina, Loreto Peralta, Mariana Treviño, Juan Pablo Medina, David Ostrosky, Verónica Langer, Hugo Catalán, Fernando Sarfatti, Sawandi Wilson, Claudette Maillé, Roberto Duarte, Elizabeth Guindi, Francisco Celhay, Francisco de la Reguera, Gabriel Nuncio, Hipatia Argüero Mendoza, Michelle Serje, Teresa Ruiz, Paloma Woolrich



    OBSAH : Matka rodu se v téhle černé komedii snaží zachovat dojem, že je v rodině všechno v naprostém pořádku, i potom, co milenka jejího manžela odhalí jejich temná tajemství.(Netflix Czech)





    Názvy epizod :


    Rok uvedení: 2018 | Release year: 2018


    Matka rodu se v téhle černé komedii snaží zachovat dojem, že je v rodině všechno v naprostém pořádku, i potom, co milenka jejího manžela odhalí jejich temná tajemství.

    In this dark comedy, a wealthy matriarch tries to maintain her family's facade of perfection after her husband's mistress exposes their dirty secrets.






    1. NARCIS (symbol lží) | NARCISSUS (symb. lies)
    32 m

    Rodina de la Mora pořádá velkolepou oslavu narozenin patriarchy Ernesta, jeho milenka má ale na tenhle velký den jiné nekalé plány.

    The de la Mora family celebrates patriarch Ernesto's birthday with a giant party, but his mistress has darker plans for his big day.





    2. CHRYZANTÉMA (symbol bolesti) | CHRYSANTHEMUM (symb. pain)
    36 m

    Virginia si přečte dopis od Roberty. Paulina se pokusí utajit pohřeb před matkou a sourozenci. Ernesto sdělí zprávu malé dceři Micaele.

    Virginia reads Roberta's letter. Paulina struggles to hide the funeral from her mother and siblings. Ernesto breaks the news to young daughter Micaela.





    3. LILIE (symbol svobody) | LILY (symb. freedom)
    35 m

    Robertin osud přiměje Juliána říct o sobě pravdu. Ale na to, co řekne, není připravena ani jeho matka Virginia, ani přítelkyně Lucía.

    Roberta's actions inspire Julián to share his own news, but mother Virginia is not prepared to listen to what he has to say -- nor is girlfriend Lucía.





    4. PETÚNIE (symbol odporu) | PETUNIA (symb. resentment)
    32 m

    Delia odhalí Eleně nové rodinné tajemství. Náhodná setkání vnuknou Virginii a jejímu synovi kreativní nápady, jak vyřešit finanční potíže v rodině.

    Delia reveals a new family secret to Elena. Chance encounters give Virginia and her son creative ideas on how to solve the family's financial troubles.





    5. JIŘINA (symbol vděčnosti) | DAHLIA (symb. gratitude)
    30 m

    Elena požádá Claudia o pomoc s náročnou květinářskou zakázkou na bar micva pro VIP klienta, ale Paulina jim práci překazí. Přichází výsledky testu DNA.

    Elena seeks Claudio's help with a tricky floral order for a VIP client's bar mitzvah, but Paulina sabotages their efforts. The DNA results arrive.





    6. MAGNÓLIE (symbol důstojnosti) | MAGNOLIA (symb. dignity)
    32 m

    Paulina se poprvé po letech setkává se svým bývalým. Mezi striptéry a transvestity roste napětí. Elena udělá překvapivý objev.

    Paulina sees her ex for the first time in years. Tensions arise between the strippers and the drag queens. Elena makes a startling discovery.





    7. PIVOŇKA (symbol hanby) | PEONY (symb. shame)
    30 m

    Aby Lucía dostala, co chce, drží Juliánovi nůž pod krkem. Paulina navštěvuje Dr. Cohena a pokládá mu důležitou otázku.

    To get what she ultimately wants, Lucía holds something over Julián's head. Paulina visits Dr. Cohen to ask an important question.





    8. BROMÉLIE (symbol odolnosti) | BROMELIA (symb. resilience)
    30 m

    Ernesto promlouvá do duše Virginii a povzbuzuje ji v mateřství i pomstě. Julián se potýká s následky svojí nenadálé slávy.

    Ernesto gives Virginia a stirring pep talk about motherhood and revenge. Julián grapples with the consequences of his newfound fame.





    9. TULIPÁN (symbol naděje) | TULIP (symb. hope)
    27 m

    Konkurenční rodina floristů dává rodu de la Mora štědrou nabídku. Elena zjistí, jak umlčet Carmelu. Paulina uhodí na svoji matku ohledně Dr. Cohena.

    A rival florist family makes the de la Moras a generous offer. Elena finds a way to keep Carmela quiet. Paulina confronts her mother about Dr. Cohen.





    10. PODBĚL (symbol starostí) | TUSSILAGO (symb. worries)
    30 m

    Vedlejší kšeft zadělá Virginii na problémy s konkurencí, a když krátce poté zmizí Bruno a Micaela, rodina se obává nejhoršího.

    Virginia's side business gets her in trouble with a competitor, and when Bruno and Micaela go missing shortly afterward, their family fears the worst.





    11. ORCHIDEJ (symbol chtíče) | ORCHID (symb. lust)
    31 m

    Dominique překvapí Elenu, a to hned několikrát. María José řekne Brunovi o svém madridském plánu. Diego najde něco, kvůli čemu přestane věřit Juliánovi.

    Dominique surprises Elena in more ways than one. María José tells Bruno about her Madrid plans. Diego finds an item that makes him mistrust Julián.





    12. HULEVNÍK (symbol útrap) | SISYMBRIUM (symb. adversity)
    27 m

    Paulinin plán dostat Ernesta z vězení naráží na překážku, a tak se vydává za Dr. Cohenem, protože chce pomoct vyřešit problémy všem. Rodinu šokuje zrada.

    After her plan to get Ernesto out of prison hits a snag, Paulina sees Dr. Cohen about her need to fix everyone's problems. A betrayal stuns the family.





    13. MÁK (symbol vzkříšení) | POPPY (symb. resurrection)
    37 m

    Rodina konečně slaví 50. výročí květinářství a Virginia při téhle příležitosti veřejně oznámí, kdo firmu zdědí.

    The family finally celebrates the flower shop's 50th anniversary. At the event, Virginia publicly announces who will inherit the business.



       
       








    igor88g,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.127 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 18:58
    sql

    TOPlist